3 redenen waarom u een verwarmd vest mee moet nemen naar uw volgende kampeertrip

Voor echte buitenmensen zoals ik en jij houdt het kampeerseizoen niet op na het kampeerseizoen. Voor ons bestaat er niet zoiets als kampeerseizoen, want elke dag is de perfecte dag om te kamperen. Het weer kan echter een groot probleem vormen voor buitenmensen die 24/7 deel willen uitmaken van de natuur. De winter kan erg vervelend zijn vanwege de dalende temperatuur, wat voor iedereen een straf kan zijn.

Dankzij het verwarmde Verwarmde bodywarmer vest kan het echter een beetje gemakkelijker worden. Hoewel het misschien moeilijk te geloven is zonder het zelf te testen, kan de intensiteit van het vest de kampeerervaring vertienvoudigen. Hier zijn drie redenen waarom je er een zou moeten meenemen op je volgende kampeertrip.

1. Meer plezier, minder lagen. We weten allemaal dat kamperen in de winter betekent dat je laagjes moet dragen om bevriezing en soortgelijke verwondingen te voorkomen. Maar omdat je in wezen de voordelen hebt van het dragen van meerdere lagen kleding onder één gepassioneerd vest, kun je je nu vrijer en zonder veel last bewegen. Door de zeer effectieve verwarmingselementen die in de verwarmde vestmatrix zijn ingebed, zijn kampeerders niet langer afhankelijk van restwarmte en een jeukende wollen trui om warm te blijven. En daarbij komt nog dat het inpakken en sjouwen van je kampeerspullen een stuk makkelijker wordt omdat je alleen wat minder kleding mee hoeft te nemen.

2. Unieke maar gebruiksvriendelijke microklimaatregeling. Winterweer kan in een oogwenk veranderen. Van koud naar extreem koud gaan, comfortabel worden in precies de juiste temperatuur wordt moeilijk als je een aantal lagen draagt. Natuurlijk kun je een paar lagen uittrekken of aantrekken om de schommelende temperatuur te compenseren. Maar waarom neem je dan niet gewoon je waanzinnige vest mee? Met een simpele klik op de temperatuurregelaar (die de meeste verwarmde vesten zoals de venture heat-versie hebben) kun je in een paar seconden van warm naar echt warm gaan. Absoluut gemakkelijker dan die shirts steeds weer uit te trekken en aan te trekken.Ons lichaam is echt een complex chemisch, elektrisch en biologisch organisme. In de vroege stadia van een ernstige hitteziekte vinden op cellulair niveau enorme hyperactiviteit en afwijkingen plaats. Overmatige blootstelling aan hitte denatureert eiwitten, lipoproteïnen en fosfolipiden radicaal; het maakt membranen vloeibaar en veroorzaakt elektrolytafwijkingen die uiteindelijk leiden tot cardiovasculaire collaps, multi-orgaanfalen en uiteindelijk de dood. Lipiden (een van de belangrijkste structurele materialen van levende cellen) worden door de lipoproteïnen door het bloed getransporteerd, dus verstoring van onze cellen is absoluut geen goede zaak. Terwijl we de lipo-eiwitten vernietigen die de myeline in de neurotransmitters (zenuwvezels) omhullen, beschadigen we ons centrale verwerkingssysteem voor communicatie. Kalium is essentieel voor spiercontractie en functie van het hart, skeletspieren en gladde interne orgaanspieren, evenals de osmotische druk en ionische elektrische balans. Naarmate hittestress aanhoudt, pieken en dalen de kaliumspiegels naarmate er spierbeschadiging optreedt. Aangezien deze mineralen samenwerken om elkaar te faciliteren, kunnen abnormale niveaus van calcium, kalium, magnesium en fosfaten significant genoeg worden om hypertensie (aanhoudende hoge bloeddruk), hartritmestoornissen of tachycardie (onregelmatige of verhoogde hartslag) te veroorzaken of de voorbode te zijn van milde beroerte en onmiddellijke behandeling vereisen.