De kunstmatige persoonlijkheid van iPhone 4S

Lezen is een zeer productieve tijdverdrijfactiviteit, en veel mensen lezen graag in hun vrije tijd. E-Books op mobiel bieden uitstekende vrijheid die daar wordt gedeeld. tijdens het reizen. Er zijn een heleboel iPhone-apps voor het lezen van e-Books. Ik heb een lijst samengesteld met zes fantastische iPhone-apps, die het lezen van e-books aanbieden. Download de app in de lijst die geschikt is en begin met lezen op uw iPod touch.

Je hebt twee borden nodig. De eerste is 128 x 128 px en kan worden gebruikt met betrekking tot uw app-pagina, en bovendien vertegenwoordigt deze uw app terwijl u zich op de nieuwe tabbladpagina bevindt. App laten maken Of zelfs één is 16x16px, ook wel bekend als favicon. Het blijft in de titelbalk staan ​​en geeft mensen een visuele manier om verschillende tabbladen te bepalen.

Er zijn dingen die je nodig hebt: een Mac OS X-computer, Objective-C-knowhow, ervaring met UI-ontwerp, naast andere items. Maar als u serieus wilt beginnen aan uw app-ontwikkelingstraject, moet u dit ontmoedigen.

Hoe richting een faillissement. de moeite inschatten? Na de eerste keer met u te hebben gesproken, heeft de ontwikkelaar een goed beeld van de vereisten. De ontwikkelaar voert vervolgens een ‘vereistenanalyse’ uit om te begrijpen wat de verschillende ‘use cases’ van de app zouden zijn (de verschillende functies en precies wat de gebruiker waarschijnlijk bij elke stap zou moeten doen). De behoefteanalyse neemt vaak 10% in beslag met de ontwikkelduur. Als de ontwikkeltijd 100 uur bedraagt, betekent dit 10 uur voor de behoefteanalyse.

Leer van kritiek. Geassocieerd met het benaderen van ondermaatse beoordelingen als negatief, worden deze gezien als ruimte voor verbetering. Als u meerdere opmerkingen heeft over één aspect van de ontwikkeling van mobiele apps, kunt u daar rekening mee houden in de update. Heel vaak gaan de negatieve opmerkingen over bugs, dus.

Ik werk met de IT-industrie en daarom blijf ik schrijven over deze gerelateerde complicaties. 2012 bleek een geweldig jaar te zijn, omdat het erin zit. De dingen die mij het meest aantrekken zijn SEO en gadgets. Laten we voor de meeste daarvan het jaar bespreken.

De applicatie moet op papier worden getekend, gebruik vervolgens de sjablonen die aanwezig zijn in de SDK en start het ontwerpproces. Er zijn echt miljoenen talloze sjablonen die kunnen worden aangeschaft en u moet de beste en ook de effectieve soort kiezen. De hoeveelheid tijd die voor uw download wordt gebruikt, zal het volgende ten goede komen. Er is een objectieve C-programmeur nodig om ervoor te zorgen dat u de grondbeginselen van het programmeren begrijpt. Voorbereid helpt bij het maken van eerlijke foto’s. Dit kan in een paar uur worden uitgevoerd, maar het kan ook lange dagen duren.

IVooDoo: 1 is mogelijk de griezeligste app iPhone-applicatie-ontwikkeling ooit gegroeid! Lees wat het over zichzelf zegt: “iVoodoo kan het antwoord zijn op jouw magische en spirituele behoeften. In de huidige samenleving kan het moeilijk zijn om een ​​voodoo-pop in elkaar te zetten en vol spelden te steken. En ook jammer, want in onze moderne levens Er zijn veel redenen om precies dat te doen. Dat is waar iVoodoo om de hoek komt kijken. Start gewoon de applicatie en je zult vrijwel je bestemming in staat manifesteren.’ Dat is niet grappig: het is kiezen tussen verschillende poppen en in zulke poppen allerlei pinnetjes plakken! Gebruik niemand die deze app op zijn iPhone heeft gedownload!