een woocommerce webshop laten maken

“iwa Group is een WooCommerce-expert”
Het creëren van een WooCommerce online winkel is de perfecte start als u van plan bent een online winkel te ontwikkelen.
WooCommerce is ‘s werelds nummer één e-commerce content management systeem na Magento na het creëren van een online winkel. Wij van Via Koncepto zijn al woocommerce webshop laten maken jaren zeer enthousiast over de mogelijkheden en features van WooCommerce als e-commerce software. De vele updates en uitbreidingen in de CMS plugins zorgen ervoor dat de software altijd up-to-date is.
Boek vrijblijvend een consult
Voordelen van WooCommerce
WooCommerce en WordPress
WooCommerce is een plug-in voor WordPress (het meest gebruikte contentmanagementsysteem ter wereld) en heeft alles wat je als eigenaar van een online winkel nodig hebt om je eigen online winkel te creëren, maar ook om later je B2B online winkel uit te breiden. waar het mogelijk is om meerdere online winkels te koppelen. Aangepaste WooCommerce online winkel
Bent u op zoek naar een geschikte plug-in, maar kunt u deze niet vinden? Wanneer je bij ons een WooCommerce webwinkel aanmaakt, heb je vaak speciale wensen. Na een grondige analyse van uw persoonlijke wensen kunnen wij maatwerk leveren binnen de webshop en kunnen wij aan vrijwel iedere speciale wens voldoen.
Profiteer van de WooCommerce online winkel
Lage ontwikkelingskosten
Verschillende gratis extensies
Zeer vriendelijk voor zowel de consument als de eigenaar van de webwinkel
Er is veel potentieel voor uitbreiding in de toekomst
SEO vriendelijk en geoptimaliseerd
Responsief webdesign
Als je een webshop wilt opzetten met WordPress, laat je dat natuurlijk het liefst over aan een expert met jarenlange ervaring.
WooCommerce en WordPress
Wij, Via Concept, ontwikkelen sinds 2002 webshops. Toen we in de beginfase OsCommerce gingen gebruiken als e-commerce software, zijn we al een paar jaar later overgestapt op WooCommerce, omdat OsCommerce achterbleef in de verdere ontwikkeling en we niet meer konden meegaan met de wensen van onze klanten.
Boek vrijblijvend een consult
woocommerce webshop laten maken
“WooCommerce integreren met andere software”
Het koppelen van WooCommerce met boekhoudsoftware zoals Exact, het koppelen van een betaalsysteem of voorraad aan een leverancier of fysieke winkel is één van de vele mogelijkheden bij het opzetten van een WooCommerce webshop.
Door een koppeling naar je webwinkel te maken, maak je het jezelf makkelijker en bespaar je jezelf een hoop werk.
Vraag ondersteuning aan in de WooCommerce online winkel
Als je besluit om een ​​WooCommerce webwinkel bij ons te maken, kun je rekenen op uitgebreide persoonlijke ondersteuning die je nog verder helpt bij het creëren van jouw webshop.
U kunt ondersteuning krijgen via TeamViewer, waarbij we tijdelijk de controle over uw computerscherm op elke locatie kunnen overnemen en u stap voor stap kunnen helpen met het gebruik van de online winkel via de telefoon. Dit begint vaak al zodra je de producten in de webshop gaat gebruiken. Ook na de oplevering van de webshop vertellen we je in detail hoe je bestellingen etc. moet verwerken.
Ondersteuning van WooCommerce
Daarnaast zijn we doordeweeks altijd goed bereikbaar, blijft e-mail hier niet lang hangen en werken we natuurlijk niet met ingewikkelde ticketingsystemen. Onze supportafdeling beantwoordt ook graag al uw vragen telefonisch. Aan ondersteuning via WhatsApp is er zeker geen gebrek.
Beaver Builder als een gebruiksvriendelijke editor
Om het nog makkelijker te maken om een ​​webwinkel te maken en je eigen webwinkel te onderhouden, rusten wij al onze webwinkels en websites uit met Beaverbuilder. Beaverbuilder is een zeer gebruiksvriendelijke WordPress-plug-in waarmee u eenvoudig inhoud zoals teksten, afbeeldingen enz. op de startpagina of nieuwsbrieven van uw webwinkel kunt wijzigen.
Beaverbuilder maakt het ook makkelijk om plugins toe te voegen, zoals een contactformulier, button of slideshow.
Magento migreren naar WooCommerce.woocommerce webshop laten maken
Als je bestaande webshop nog draait onder Magento 1 webshop, is het zeker interessant om over te stappen naar WooCommerce webshop. Magento stopte op 1 juni 2020 met de ondersteuning van het Magento 1-systeem. Dit heeft een directe impact op de prestaties van uw webwinkel en vooral op de beveiliging. Magento plugins worden ook niet meer ondersteund of ontwikkeld.
Als uw Magento webshop niet langer beveiligd is, is het mogelijk dat bijvoorbeeld klantgegevens die als privacygevoelig worden beschouwd, openbaar worden gemaakt.
WooCommerce b2b online winkel
WooCommerce b2b online winkel klaar
Gebruik een WooCommerce B2B (Business-to-Business) online winkel om het beste aan uw zakelijke klanten te bieden. Naar onze mening is de WooCommerce B2B online winkel het beste voor zakelijke klanten om hun producten online aan te bieden. Met een breed scala aan mogelijkheden, zoals het aanbieden van staffelkortingen, prijsstelling op maat, aanbiedingen in klantgroepen en koppeling met ERP- of boekhoudsoftware, voert u optimale B2B e-commerce uit.
Maak een responsieve online winkel
Om het nog makkelijker te maken om een ​​webwinkel te maken en je eigen webwinkel te onderhouden, rusten wij al onze webwinkels en websites uit met Beaverbuilder.
Beaverbuilder is een zeer gebruiksvriendelijke WordPress-plug-in waarmee u eenvoudig inhoud zoals teksten, afbeeldingen enz. op de startpagina of nieuwsbrieven van uw webwinkel kunt wijzigen.
Beaverbuilder maakt het ook makkelijk om plugins toe te voegen, zoals een contactformulier, button of slideshow. Maak een online winkel met meerdere winkels
Als je bestaande webshop nog draait onder Magento 1 webshop, is het zeker interessant om over te stappen naar WooCommerce webshop. Magento is per 1 juni 2020 gestopt met de ondersteuning van het Magento 1 systeem. Dit heeft een directe impact op de performance van je webwinkel en vooral op de beveiliging. Magento plugins worden ook niet meer ondersteund of ontwikkeld.
Als uw Magento webshop niet langer beveiligd is, is het mogelijk dat bijvoorbeeld klantgegevens die als privacygevoelig worden beschouwd, openbaar worden gemaakt. WordPress-hosting en gegevensbeveiliging
De snelheid en veiligheid van een WooCommerce online winkel is een van de belangrijkste factoren van een succesvolle online winkel. Een goede hostingpartij is essentieel voor het runnen en bouwen van een WooCommerce webshop. Sinds 2000 leveren wij op maat gemaakte webhostingdiensten voor websites en webwinkels