Gabor Bodegraven schoenen

Bij Gabor Bodegraven vind je een Gabor Bodegraven damescollectie met veel comfort en van hoge kwaliteit. Door gebruik te maken van de beste materialen zorgt Gabor ervoor dat de pasvorm perfect is. De schoenen zijn verkrijgbaar in kleine en grote maten( maat 35 t/ m 44), tussenmaten en in verschillende voet- en kuitwijdtes. Daarnaast zijn er different schoenen met een uitneembaar voetbed waardoor deze perfect zijn voor eventuele steunzolen. In de collectie vind je Gabor laarzen, lurkers, pumps, veterschoenen, instappers, sandalen, slippers en tassen.

Gabor lurkers

Gabor lurkers zijn niet alleen trendy, maar Gabor Bodegraven ook erg comfortabel door het gebruik van de beste materialen. De lurkers zijn verkrijgbaar in verschillende voetwijdtes. Bij Gabor betekend een G- wijdte dat de schoenen iets breder zijn dan gemiddeld en de H- wijdte is nog een slagje breder. Daarnaast zijn er veel Gabor lurkers met een uitneembaar voetbed.

Gabor laarzen

Gabor laarzen zijn perfect voor het najaar en de downtime doordat ze heerlijk warm en comfortabel zijn. De laarzen zijn verkrijgbaar in verschillende schachtwijdtes waardoor er voor iedereen wel een geschikte laars is. In de collectie vind je Gabor enkellaarzen en lange laarzen.

Gabor pumps

De Gabor pumps zijn niet alleen elegant, maar zitten ook heerlijk comfortabel. Bang dat je een avondje uit niet volhoudt op deze schoenen? Geen zorgen! Gabor zorgt voor optimaal comfort zodat jij urenlang met plezier je favoriete pumps kunt dragen.

Gabor damesschoenen

Gabor Bodegraven is een Duits merk met meer dan 60 jaar ervaring. Die ervaring wordt ingezet om ook zoveel mogelijk de schoenleesten zelf te ontwikkelen voor de beste pasvorm. Het doel is dat de uiteindelijke schoen voor zoveel mogelijk vrouwen perfect history. Het merk biedt daarom bijvoorbeeld halve maten en hanteert ook twee verschillende breedtematen om de pasvorm zo goed mogelijk te laten zijn. Daarnaast besteedt het merk veel aandacht aan het draagcomfort. De zool bestaat uit verschillende lagen zoals een laag met luchtkussentjes om schokken te absorberen tijdens het lopen. Gelukkig is er zelfs na al deze aandacht voor pasvorm en draagcomfort ook nog de nodige aandacht besteed aan het design. Reden genoeg om de Gabor Bodegraven dames schoenen op te nemen in de collectie van Vabotti.