Het beste merk hondenvoer

Ga je plaatselijke kruidenierswinkel of dierenwinkel binnen en tientallen verschillende merken hondenvoer zullen je begroeten. Het is moeilijk voor iedereen om te weten welk type hondenvoer het beste is. Hondenvoer is er in vele merken, stijlen, smaken, vormen en kleuren. De tassen zijn helder, kleurrijk en aantrekkelijk, en bijna elk merk prijst zijn vermogen om complete voedingsoplossingen voor honden te bieden. Als u de beste optie voor uw geliefde huisdier wilt vinden, is het belangrijk om te overwegen wat deze hondenvoerproducten eigenlijk bieden.

Hier zijn enkele overwegingen voor mensen die een voedingsmerk, smaak of stijl voor hun hond kiezen.

  1. Over het algemeen is het kiezen van speciaal hondenvoer kopen bij een dierenwinkel een veel betere keuze dan het kopen van een kruidenierswinkel of supermarktmerk. Hoewel sommige dierenvoedingen van supermarkten van behoorlijke kwaliteit zijn, zijn merken die specifiek in dierenwinkels worden verkocht, met name dierenspeciaalzaken, over het algemeen van veel hogere kwaliteit.
  2. Lees het etiket op de achterkant van hondenvoerzakken alvorens te kopen wanneer u een merk kiest waarvan u denkt dat het de juiste voeding en kwaliteit biedt. De eerste vijf ingrediënten zijn het belangrijkst. Hoeveel vleesbronnen zijn er? Het eerste en tweede ingrediënt moeten vleessauzen zijn, zoals rundvlees, kalkoen, kip, lamsvlees of varkensvlees. Hoe meer natuurlijke vleesingrediënten u in de eerste vijf ingrediënten kunt vinden, hoe beter het voer voor uw hond zal zijn.
  3. Let bij het lezen van de ingrediëntenlijst op de achterkant van de zak op het aantal opvulitems. Opvulproducten kunnen een volkomen normaal onderdeel van het dieet van uw hond zijn, maar ze voegen niets toe aan de gezondheid van uw hond, dus als u naar meer dan twee of drie vulstoffen staart, zoals tarwe, rijst of maïs, is het voedsel dat u die u overweegt zijn waarschijnlijk: Meer vulstof dan uw hond echt nodig heeft.
  4. Bepaalde soorten voedsel zijn geweldig, maar alleen onder bepaalde omstandigheden. Als je een rasspecifiek type hondenvoer koopt, zorg dan dat je een goede reden hebt. Deze zijn meestal duurder dan andere, dus tenzij uw hond een specifiek probleem heeft dat speciaal voer vereist, kunt u beter gewoon hondenvoer van een normaal ras kopen.
  5. Als u hondenvoer koopt, moet u begrijpen dat professionele voeding van hoge kwaliteit om verschillende redenen een betere keuze is. Een van de meest voorkomende is het feit dat voedsel van goede kwaliteit duurder kan zijn, maar dat je lang niet zoveel hoeft te kopen. Hondenvoer van hoge kwaliteit is beter verteerbaar en creëert lang niet zoveel “verspilling” als merken in supermarkten.