Opmerkingen voor het kiezen van schoenen met hoge hakken

Red patent boots block heel 7.5 cm - 1970s gogo boots hippie disco - patent leather knee boots

Als we geen goed paar schoenen met hoge hakken kiezen, kunnen we onze voeten en gewrichten bezeren, en misschien kunnen we ook uitglijden voor het publiek.

Ik zou met jullie allemaal opmerkingen willen delen over het kiezen van de juiste schoenen met hoge hakken, en dan zou je ook een paar goede schoenen met hoge hakken kunnen kiezen die je charmanter zouden maken.

Ten eerste moeten goede schoenen met hoge hakken in het begin goed voor je voeten zijn. Heb geen ijdele hoop dat de schoenen aan je voeten visit https://www.heels-high.nl passen als je ze nog twee dagen draagt. Tijdens het pijnlijke proces om de schoenen aan uw voeten te laten passen, zullen uw voeten door veel problemen worden geplaagd en kunnen ze zelfs zo vervormd raken dat ze niet meer in goede schoenen passen.

Ten tweede moeten we zoveel mogelijk lichte schoenen met hoge hakken kiezen. Als het gewicht van schoenen met één gram toeneemt, worden uw voeten zwaar belast.

Ten derde zou de ideale hak van schoenen tussen de twee of vier centimeter moeten zijn, maar het is beter niet meer dan zes centimeter te zijn, omdat te hoge hakken het steunpunt van de voeten zouden kunnen veranderen, en dan zouden ze enkelgewrichten en kniegewrichten beschadigen, enzovoort.

Ten vierde moet de radiaal tussen de hiel en de pit bij de zool goed op de voeten passen, en het enkelbot en de tenen mogen de schoenen niet raken. Bovendien moet er voor de schoenen een bepaalde bewegingsruimte zijn voor de voorvoet, maar de hiel kan helemaal niet bewegen.

Ten vijfde, als we schoenen met hoge hakken kopen, moeten we veel aandacht besteden aan schoenhakken. We zetten de schoenen gewoon plat om te controleren of de hielen trillen of niet, en dan passen we ze aan om te zien of ze trillen of niet. Als de hakken helemaal niet trillen, kunnen ze ons stabieler ondersteunen.